Wij zijn een nuchter bureau met haar focus op design development binnen het retail domein. We gebruiken onze ervaring in retail strategie, design en realisatie voor een zo sterk mogelijk eindresultaat. We zitten in het hart van Amsterdam met de belangrijkste ontwikkelingen op retail gebied in onze directe omgeving. Ons netwerk van creatieve en ervaren implementatiepartners stelt ons in staat om ons team op maat samen te stellen voor ieder uniek project

null

Oprichter van Buro Loods, meer dan 20 jaar ervaring in merkvraagstukken met retail oplossingen. Creatief, strategisch en commerciële eindverantwoordelijkheid van multidisciplinaire projecten. Werkt graag samen met specialisten van andere disciplines om het beste eind resultaat voor de klant te bereiken. Hij houd van duidelijke afspraken.

Robbrecht
den Engelse /

ALGEMEEN DIRECTEUR
null

10 jaar ervaring als retail designer in Londen, aansluitend 15 jaar gewerkt als creatief directeur en retail strateeg voor verschillende marktleiders in de Nederlandse retail markt en sinds 2012 partner in Buro Loods. Focus op het toepassen van creativiteit om hiermee commercieel succes voor klanten te realiseren. Beschouwt design als een samenwerkingsverband tussen specialisten waarbij de opdrachtgever een actieve rol speelt in het behalen van het gewenste eind resultaat.

Andy
Palmer Smith /

ALGEMEEN DIRECTEUR
null

Niels
van der Eb /

SENIOR INTERIOR DESIGNER
null

Patrick
Hemmers /

GRAPHIC DESIGNER
null

Joshua
Bjåstad /

RETAIL DESIGNER
null

Dominika
Dyminska /

RETAIL DESIGNER