Buro Loods houdt graag een nuchtere blik op design voor retail. Wij halen onze voldoening niet uit de grootte van het merk van onze opdrachtgever en maken liever indruk met slimme oplossingen dan met moeilijke woorden.

 

Wij zetten onze gecombineerde ervaring in interieur-, retail- en graphic design het liefst in om heldere en toepasbare oplossingen te realiseren.

 

Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam hebben we onze vinger aan de pols van internationale trends en ontwikkelingen op retailgebied. En aan ons netwerk van ervaren creatieven en producenten.

 

Zo vinden we voor ieder project een realistische en haalbare oplossing.
null

Oprichter van Buro Loods, meer dan twintig jaar ervaring in merkvraagstukken met retail-oplossingen. Creatief, strategisch en commerciële eindverantwoordelijkheid in multidisciplinaire projecten. Werkt graag samen met specialisten van andere disciplines om het beste eindresultaat te kunnen bereiken. Houd van duidelijke afspraken.

Robbrecht
den Engelse /
Partner
null

Tien jaar ervaring als retaildesigner in Londen, aansluitend 15 jaar als creatief directeur en retailstrateeg voor verschillende marktleiders in de Nederlandse retailmarkt en sinds 2012 partner in Buro Loods. Focust op het toepassen van creativiteit om hiermee commercieel succes voor klanten te realiseren.

Andy
Palmer Smith /

PARTNER
null

Brand- en retail interior designer en 3D visualizer van presentaties en animaties met 20 jaar ervaring. Als industrial designer opgeleid aan de TU Delft. Heeft een natuurlijke interesse in ontwikkelingen op gebied van techniek en hardware en software. Vijf jaar ervaring met met 3D scanning en printing van fullbody full-color 3D beeldjes.

Niels
van der Eb /

SENIOR INTERIOR DESIGNER
null

Vijfentwintig jaar ervaring als brand identity designer en interaction designer, waarvan zeven jaar als leidinggevende van zijn eigen bureau. Houdt ervan om de grenzen tussen creatieve disciplines te vervagen.

Frank
Hartman /

GRAPHIC DESIGNER
null

Jeroen
Elfering /

SENIOR RETAIL DESIGNER
null

Met een achtergrond in architectuur en design.

MonikaZdunowska /

JUNIOR RETAIL DESIGNER

Samenwerken?