Wij zijn team van creatieve ontwerpers voor opdrachtgevers die een retail-oplossing zoeken.

 

Uw strategie en merk zijn het vertrekpunt voor het formuleren van heldere en haalbare doelstellingen. U weet wie u bent en wat u wilt, wij weten hoe u dat bereikt.

 

Van wereldwijd concept tot lokaal thema. Interieur en communicatie. Online en offline. Op tijd, en binnen budget.

Hybride retail

Online en offline zijn onlosmakelijk verbonden. Strategische retailprincipes als segmentatie, zonering en themacommunicatie hebben veel overeenkomsten in beide omgevingen.
Businessmodel en uitwerking vragen soms om een andere aanpak. Door verschillende scenario’s te schetsen, vinden wij de ideale mix in hybride retail voor ieder project.

Voor groot en klein

Onze projecten variëren. We voelen ons als een vis in het water als we interieur en communicatie vraagstukken voor een internationale supermarktketen op ons bureau hebben liggen maar ook als we een themacampagne uitwerken voor een lokale retailer. De vragen en oplossingen vergen dezelfde creativiteit, alleen de schaal is anders.

Samen werken

Uiteindelijk gaat het om mensen. Zowel uw strategie en doelstellingen als onze oplossingen zijn gericht op mensen. Ook in onze samenwerking vinden we het belangrijk dat we op één lijn staan met onze opdrachtgevers.

 

Ook daar zijn we nuchter in.

Koffie?